Loading...

5 Artis Cantik ini Rupanya Lulusan Pesantren, Ada yang Pernah Jadi Guru Ngaji

5 Artis Cantik ini Rupanya Lulusan Pesantren, Ada yang Pernah Jadi Guru Ngaji
Prédikat séksi mémang lékat déngan kalangan artis. Bukan tanpa alasan, mélainkan karéna méréka mémang dituntut mémiliki pénampilan ménarik. Namun, siapa sangka jika méréka yang kini tampil séksi justru mémiliki masa lalu bérbéda. Ada diantara méréka yang mantan santri dan bahkan pérnah méngajar méngaji.

1. Dinar Candy

via dréam.co.id
DJ yang satu ini lékat déngan pénampilan séksi dan térbuka. Namun, siapa ményangka jika Dinar mérupakan anak séorang guru méngaji dan pérnah hidup di pésantrén. Sayangnya, Dinar hanya bétah tinggal di pésantrén sélama séminggu. Ia kabur dari pondok déngan alasan tak bisa hidup tanpa ponsél.

2. Déwi Pérssik

via bréakingnéws.co.id
Sudah ménjadi rahasia umum jika Déwi Pérssik mémiliki suara mérdu saat mélantunkan ayat Al-Quran. Ha ini dikarénakan Déwi mémang pérnah nyantri di salah satu pondok pésantrén di Jémbér. Sébélum ménjadi artis, pémilik goyang gérgaji ini bahkan pérnah méngajar méngaji déngan bayaran 100 ribu pér bulan.

3. Nikita Mirzani

via okézoné.com
Térkénal karéna kontrovérsi sérta pénampilan térbukanya, siapa ményangka jika Nikita dulunya méngényam péndidikan di pésantrén. Nikita pérnah nyantri di Pésantrén Darussalam Gontor, Jawa Timur sélama 2 tahun. Namun, Niki gagal ménamatkan péndidikan pésantrénnya karéna séring sakit-sakitan dan mémilih pulang.

4. Julia Péréz

via grid.id
Alhamrhumah Julia Péréz juga pérnah méngényam péndidikan di Pésantrén Al Ihya Insan Kamil di Bogor, Jawa Barat saat masih kécil. Potrétnya saat masih bélia ménjadi saksi kétékunannya nyantri di masa kécil.

5. Aura Kasih

via brilio.nét
Mantan kékasih Glénn Frédly ini méngaku sékolah di pondok pésantrén séjak kécil Ia tinggal jauh dari orangtua démi bélajar ilmu agama. Tinggal di pondok pésantrén tak hanya mémbuat Aura Kasih Jago méngaji séjak kécil, mélainkan pula ménjadi lébih mandiri dan tangguh sépérti sékarang.
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

5 Tips for Choosing Cheap and Comfortable Hotels One of the things that makes a pleasant impression when traveling is a hotel / place to stay in the tourist area. Sometimes hotels / inns also affect our mood when they want to start tourism activities. One in choosing a hotel can make our tour can be messy, therefore choosing the right hotel and comfortable and according to the budget is very important.ukan.

There are many types and categories of hotels, ranging from the usual, standard to starred. The facilities offered are also various, but it is wise if you adjust the contents of the bag. Expensive hotels are not necessarily comfortable, and vice versa cheap hotels are not necessarily bad either. Enjoy >> Captivity of Sumatran Orang Utans By choosing the right and comfortable hotel, you will sleep better. Adequate and quality rest will certainly have a good mood when traveling. Thus your holiday will be fun.

Choosing lodging while on vacation is arguably tricky. You need the right tricks in choosing a cheap and comfortable hotel by applying the tips as below. Even though the holiday season has passed, don't be sad yet, there are many other holiday season schedules that you can plan. Is it a trip to a place or choose to stay at home and spend time with family.   However, for those of you who have decided to go out of town, of course you have prepared a variety of things, please, to realize exciting roads? One of them is considering the problem of lodging. Lodging is the most important part that you need to optimize so that your vacation will feel so fun.   Also keep in mind, if you want your vacation to be far more efficient, don't forget to book your vacation trip in the line. You can walk with Captain Sejalan or travel to West Java, Central Java, to East Java with the best price offer. Guaranteed your vacation will be much more fun because it can save on vacation costs.
Loading...

Loading...