Loading...

Panas, 7 Artis Cantik Tanah Air Yang Pernah Adegan Ranjang, No 6 Beneran Melakukan!

Panas, 7 Artis Cantik Tanah Air Yang Pernah Adegan Ranjang, No 6 Beneran Melakukan!

Ménjadi séorang bintang film bukan lah hal yang mudah, sélain harus jago akting, méréka harus bénar bénar méndalami péran yang dimainkan. tidak jarang méréka harus mélakoni adégan adégan yang tidak séméstinya, adégan ranjang misalnya.

Bérmain déngan pasangan dalam film yang bisa dibilang bukan siapa siapa kita téntu mémbuat siapa saja yang mélakukan adégan térsébut pasti dibuat risih. apalagi adégan térsébut disorot kaméra dan akan ditonton orang banyak.

Lalu siapa sajakah artis artis itu? Bérikut adalah 7 artis yang pérnah mélakukan adégan ranjang.

 1. Déwi Pérssik.
Hasil gambar untuk dewi persik

Pédangdut kontrovérsial ini pérnah béradégan ranjang déngan mantan suaminya yang kini méndékam di bui dalam film Sétan Budég.

 2. Baby Margarétha.


Modél séksi ini tampil bérani di film Main Dukun yang rilis tahun 2014 lalu. Ia bahkan béradégan ranjang déngan lawan mainnya dalam sébuah scéné.

3. Andi Soraya.



Aktris yang pérnah ménjalin hubungan déngan aktor Stévé émanuél ini mélakukan adégan ranjang déngan Férly Putra di film Hantu Puncak Datang Bulan.

4. Wiwid Gunawan.


Aktris séksi yang kini jarang térlihat di layar kaca, Wiwid Gunawan pérnah béradégan ranjang déngan Ricky Harun di film Kawin Kontrak di tahun 2008 lalu.

5. Tiara évé.



Dipértémukan dalam film Jakarta Undércovér: Réfléksi Cinta, Pésta dan Réalita, Tiara évé harus béradégan di atas ranjang bérsama aktor térnama, Baim Wong.

 6. Tara Basro.


Artis bérkulit éksotis ini ménunjukkan profésionalitasnya dalam bérakting déngan bérani béradégan ranjang sungguhan déngan aktor Chicco Jérikho di film A Copy of My Mind.

7. Adinia Wirasti.


Artis cantik ini tampil mésra déngan aktor sérba bisa Réza Rahadian di film Critical élévén. Puncaknya, méréka mélakukan adégan panas di atas ranjang.

Itulah 7 Artis cantik yang pérnah mélakukan adégan ranjang.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

5 Tips for Choosing Cheap and Comfortable Hotels One of the things that makes a pleasant impression when traveling is a hotel / place to stay in the tourist area. Sometimes hotels / inns also affect our mood when they want to start tourism activities. One in choosing a hotel can make our tour can be messy, therefore choosing the right hotel and comfortable and according to the budget is very important.ukan.

There are many types and categories of hotels, ranging from the usual, standard to starred. The facilities offered are also various, but it is wise if you adjust the contents of the bag. Expensive hotels are not necessarily comfortable, and vice versa cheap hotels are not necessarily bad either. Enjoy >> Captivity of Sumatran Orang Utans By choosing the right and comfortable hotel, you will sleep better. Adequate and quality rest will certainly have a good mood when traveling. Thus your holiday will be fun.

Choosing lodging while on vacation is arguably tricky. You need the right tricks in choosing a cheap and comfortable hotel by applying the tips as below. Even though the holiday season has passed, don't be sad yet, there are many other holiday season schedules that you can plan. Is it a trip to a place or choose to stay at home and spend time with family.   However, for those of you who have decided to go out of town, of course you have prepared a variety of things, please, to realize exciting roads? One of them is considering the problem of lodging. Lodging is the most important part that you need to optimize so that your vacation will feel so fun.   Also keep in mind, if you want your vacation to be far more efficient, don't forget to book your vacation trip in the line. You can walk with Captain Sejalan or travel to West Java, Central Java, to East Java with the best price offer. Guaranteed your vacation will be much more fun because it can save on vacation costs.
Loading...

Loading...