Loading...

Cantiknya Kebangetan, Tapi Kamu Akan Kaget Jika Lihat Suami 3 Artis Ini

Cantiknya Kebangetan, Tapi Kamu Akan Kaget Jika Lihat Suami 3 Artis Ini


Sébagai séorang sélébriti pasti méréka sélalu mémpérhatikan soal pénampilannya agar tétap térlihat oké di dépan kaméra. Hingga tak sédikit dari sédérét artis tanah air yang réla mérogok kocéh yang tak sédikit untuk ménjaga pénampilannya.

Bérbicara méngénai kéhidupan séorang sélébriti. Méski artis cantik ini bérparas cantik. Sédérét artis cantik ini justru tak mémandang fisik suaminya loh, Mau tau siapa saja méréka? Langsung saja simak artikél bérikut ini.

1. Nélla Kharisma

Cantiknya Kébangétan, Tapi Kamu Akan Kagét Jika Lihat Suami 3 Artis Cantik Ini

Cantiknya Kebangetan, Tapi Kamu Akan Kaget Jika Lihat Suami 3 Artis Cantik Ini

Pédangdut cantik Nélla Kharisma séndiri dikénal séiring ténarnya Via Vallén. Kécantikan parasnya juga tak luput dari sorotan publik. Namum banyak yang tak ményangka jiak Nélla térnyata sudah mémiliki séorang suami yang bukan dari kalangan sélébriti.



Suaminya térsébut bérnama Cak Malik yang tak lain adalah séorang pémain kéndang yang kérap ménémani Nélla Kharisma saat manggung.

2. Fiona Fachru Nisa



Sébélumnya Fiona Fachru Nisa séndiri sémpat diisukan dékat déngan Vicky Prasétyo. Namun tak lama kémudian, Fiona Fachru ménikah déngan séorang pria bérnama Roni Fauzan. Pada awalnya banyak nétizén yang justru méngkoméntari fisik dari suami Fiona ini.



Namun hal térsébut tak dipérdulikan oléh Fiona Fachru, Karéna dirinya ménganggap fisik bukanlah ségalanya baginya.

3. Ratna Galih




Ratna Galih séndiri mérupakan mantan dari Rafi Ahmad. Ratna Galih télah ménikah déngan séorang pria bérnama M. Sawkani Jamhuri. Pria yang ménikah déngannya bukanlah dari kalangan artis, Namun Ratna Galih séndiri méngaku sangat méncintai suaminya.

Bagaimana ménurut kalian?

Sumbér Référénsi :

www.boombastis.com/artis-cantik-suami-biasa-saja/126316
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

5 Tips for Choosing Cheap and Comfortable Hotels One of the things that makes a pleasant impression when traveling is a hotel / place to stay in the tourist area. Sometimes hotels / inns also affect our mood when they want to start tourism activities. One in choosing a hotel can make our tour can be messy, therefore choosing the right hotel and comfortable and according to the budget is very important.ukan.

There are many types and categories of hotels, ranging from the usual, standard to starred. The facilities offered are also various, but it is wise if you adjust the contents of the bag. Expensive hotels are not necessarily comfortable, and vice versa cheap hotels are not necessarily bad either. Enjoy >> Captivity of Sumatran Orang Utans By choosing the right and comfortable hotel, you will sleep better. Adequate and quality rest will certainly have a good mood when traveling. Thus your holiday will be fun.

Choosing lodging while on vacation is arguably tricky. You need the right tricks in choosing a cheap and comfortable hotel by applying the tips as below. Even though the holiday season has passed, don't be sad yet, there are many other holiday season schedules that you can plan. Is it a trip to a place or choose to stay at home and spend time with family.   However, for those of you who have decided to go out of town, of course you have prepared a variety of things, please, to realize exciting roads? One of them is considering the problem of lodging. Lodging is the most important part that you need to optimize so that your vacation will feel so fun.   Also keep in mind, if you want your vacation to be far more efficient, don't forget to book your vacation trip in the line. You can walk with Captain Sejalan or travel to West Java, Central Java, to East Java with the best price offer. Guaranteed your vacation will be much more fun because it can save on vacation costs.
Loading...

Loading...